Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δωρεά Περιβαλλοντικού συλλόγου Χρυσοβίτσας στο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο του χωριού

 Ο Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός σύλλογος Χρυσοβίτσας πραγματοποίησε δωρεά στο δημοτικό σχολείο του χωριού, προσπαθώντας να καλύψει τις ελλείψεις και τις ανάγκες που υπήρχαν στο σχολείο μέχρι τώρα. Δώρησε εκτυπωτή-σκάνερ, βιβλιοθήκες, γραφεία, καρέκλες και ντουλάπια αποθήκευσης αρχείων, ελπίζοντας πως έτσι θα συμβάλει στην προσπάθεια για καλύτερη λειτουργία του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου. 


Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ο στολισμένος επιτάφιος στην Χρυσοβίτσα


Για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν!

   Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και οι Επιτάφιοι σε όλα τα χωριά του Ξηρομέρου είναι όμορφα στολισμένοι με άνθη της εποχής και μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι μετά την ταφή έρχεται η Ανάσταση.
Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS βρέθηκε στην Χρυσοβίτσα και φωτογράφισε τον όμορφα στολισμένο Επιτάφιο......
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ........


 

Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου: Πανηγυρικά εορτάστηκε ο πολιούχος Άγιος Γεώργιος


       Λαμπρή μέρα για τη Χρυσοβίτσα, η οποία γιόρτασε πανηγυρικά τον πολιούχο της Άγιο Γεώργιο. Με την προσέλευση των πιστών στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χρυσοβίτσας τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας από τους ιερείς π. Φώτιο Χαντζή, εφημέριο Χρυσοβίτσας και από τον γιο αυτού π. Παναγιώτη Χαντζή ,εφημέριο Παλαιοπαναγιάς της Ιεράς μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.....

Δείτε φωτό: Γεωργία Μελεούνη 


      Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε ιερά λιτάνευση της εικόνας του Αγίου και ενδόξου πολιούχου Χρυσοβίτσας, Αγίου Γεωργίου, στη ν πλατεία του χωριού.


       Η  λιτάνευση της εικόνας έγινε για πρώτη φορά στο χωριό μας 

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


 " Το Αναστάσιμο μήνυμα ας εγείρει το αίσθημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αξιοπρέπειας και Αντίστασης σε ό,τι διαβρώνει την ανθρώπινη υπόστασή μας. Είθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να χαρίζει Αγάπη, Ελπίδα και να γεμίζει με Αισιοδοξία τις ψυχές μας!"

Καλή Ανάσταση!!!!
Το Δ.Σ.