Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η μουσική βραδιά που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!!!



  
"Κάθε χρόνο και καλύτερα" ήταν η φράση που ακούστηκε από χιλιάδες στόματα το βράδυ της 18ης Αυγούστου στη Χρυσοβίτσα Ξηρόμερου, μιας και η προσέλευση του κόσμου και το κέφι που "γέμισε" την ατμόσφαιρα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας!


Η εκδήλωση ήταν πλουσιότερη από κάθε άλλη φορά, αφού έγιναν απονομές, τόσο σε σημαντικούς ανθρώπους που με το έργο τους έχουν κάνει περήφανη την τοπική κοινωνία - και όχι μόνο - όσο και στους νικητές των αθλοπαιδιών που οργανώθηκαν εκείνες τις ημέρες.

Πλούσιο και το μουσικό περιεχόμενο της βραδιάς , μιας και ξεχωριστή τιμή για το Σύλλογο αποτέλεσε η παρουσία του βετεράνου κλαρινίστα Σταύρου Καψάλη. Τη βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά των συλλόγων Γουριάς και Σταμνάς. Στη συνέχεια, τα ηνία πήραν ο Γιάννης Καψάλης με την Τζένη Κατσίγιαννη και την Ξένια Βέρρα με τη συνοδεία του Νεκτάριου Κοκκόνη στο κλαρίνο.

Πλουσιότερα όμως όλων ήταν η αγάπη του κόσμου και το κέφι, αφού όλοι έσυραν το χορό μέχρι το πρωί, αποδεικνύοντας την αποδοχή, την εκτίμηση και την πίστη τους στο έργο του Συλλόγου!!!!

Και εις άλλα με υγεία!!!!

 
 
























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου