Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας (Άγιος Γεώργιος)


Εκ μέρους του Δ.Σ από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που όπως κ πέρσι έτσι κ φέτος μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα μας εμψυχώνοντας εμάς και το χορευτικό του συλλόγου με το χειροκρότημα τους. Τα << θαύματα>> συνεχίζονται στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου στις 19-08-2013 η προσέλευση του κόσμου στο χωριό μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η συμμετοχή του κόσμου στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση ήταν πραγματικά θεαματική και συγκινητική. Η συμπαράσταση σαν κινητήριος δύναμη και αρωγός να συνεχίσουμε πρωτοποριακά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Η επιλογή ενός πολιτισμικού προγράμματος αντικατοπτρίζει την διάθεση μας να είμαστε ανοιχτή σε νέα ερεθίσματα και σε ποικίλες μορφές ψυχαγωγίας. Τελειώνοντας ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική συμμετοχή τους συγχωριανούς και συντοπίτες για τις υπηρεσίες όπως και για τις προσφορές τους, και ιδιαίτερα όλους αυτούς που προσπάθησαν ξεχωριστά ο καθένας στην διάρκεια των εκδηλώσεων.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Έλαμψε το χορευτικό της Χρυσοβίτσας στην εκδήλωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου


Κολακευτικά σχόλια και πολλά χειροκροτήματα  απέσπασε η εμφάνιση του πρωτοεμφανιζόμενου χορευτικού του χωριού Χρυσοβίτσας, που έλαβε μέρος στηνμεγάλη εκδήλωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου 2013, στη πλατεία με χοροδιδάσκαλο τον Χρήστο Πάνου.
    Στον κατάμεστο χώρο, γονείς, συγγενείς και φίλοι καμάρωσαν τα παιδιά, που με αυθορμητισμό και πάθος έδειξαν τις χορευτικές τους δυνατότητες,παρουσιάζοντας ντυμένα με παραδοσιακές στολές με καμάρι και λεβεντιά, ελληνικούς χορούς  και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους, που είχαν κατακλύσει την  πλατεία του χωριού..........
Δείτε φωτό και βίντεο 

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

«Βούλιαξε» από κόσμο η Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου στο μεγάλο Γλέντι

     


     Tο μεγαλύτερο γλέντι στην ιστορία της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου και ένα από τα μεγαλύτερα αυγουστιάτικα γλέντια (σύμφωνα με εκτιμήσεις ξεπέρασε σε κόσμο και το Γλέντι της Γουριώτισσας) πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 19 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου με διοργανωτή τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοβίτσας. 
     Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 3.000 άτομα, κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής που τραγούδησαν και χόρεψαν στο παραδοσιακό γλέντι, ενώ παράλληλα γεύτηκαν δωρεάν πεντανόστιμη ψητή προβατίνα...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ (ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 17,18,19,20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013.







ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕI:

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: α) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ β) ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ γ) ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΚΑΙ δ) ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΘΕOΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.

18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ