Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ


 
Με επιτυχία και μεγάλη ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του περιβαλλοντικού συλλόγου Χρυσοβίτσας την 17 Νοεμβρίου 2013. Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζορμπάς Γεράσιμος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και το Δ.Σ του συλλόγου απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό....
Ακολούθως, μετά την εκλογή προεδρείου της γενικής συνέλευσης, αναγνώσθηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής από τον πρόεδρο του συλλόγου και ο διοικητικός απολογισμός της διαχειριστικής περιόδου 2012-2013. Έγινε αναφορά στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες μέσα από τις οποίες ο σύλλογος μας και η κοινωνία πρέπει να βαδίζουν, πάντα μπροστά με πολλά μέτωπα ανοιχτά και ενδιαφέροντα, δίνοντας προτεραιότητα στη σημασία της υλικής και ηθικής συμπαράστασης μελών και φίλων, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας ήθη και έθιμα από την ιστορία της πολιτιστικής μας παράδοσης που αφορούν την γενέτειρα μας.
Ο σύλλογος αυτός αποτελεί ορόσημο επικοινωνίας με σημείο αναφοράς και συνάντησης την ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του τόπου μας συγκεκριμένα, αφουγκραζόμενος αλληλέγγυα τις θετικές και αρνητικές γνώμες, πάντα με γνώμονα δέσμευσης και επιθυμίας επίλυσης αυτών. Αυτός ο συνδετικός κρίκος στα σχέδια και στους στόχους απαιτεί την συμμετοχή όλων, τόσο στην προώθηση όσο και στην υλοποίησή τους. Επίσης στην συνέχεια, δόθηκε μεγάλη έμφαση στη διαδρομή του συλλόγου από την έναρξή του μέχρι σήμερα, η οποία χαρακτηρίζεται από συμβολική και σημαντική επιτυχία σε δράση γόνιμης παρουσίας και προσφοράς. Τονίστηκε η ανάγκη συνένωσης όλων των δυνάμεων όσων πονούν το χωριό και τους ανθρώπους του, με ιδιάζουσα σημασία στις δύσκολες μέρες και τα γεγονότα που όλοι βιώνουμε.
Τελειώνοντας, ακολούθησε η σχετική συζήτηση και η διαδικασία ολοκλήρωσης με την ομόφωνη έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού καθώς και ο προγραμματισμός του συλλόγου για την επόμενη χρονιά.



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου