Κυριακή 19 Ιουνίου 2011


Σκοπιανός καθηγητής: ” Οι Έλληνες διεκδικούν την Μακεδονική Ιστορική Κληρονομιά επειδή έχουν καταλάβει το 60% της Μακεδονίας”

Posted by D-Mak in FYROM newsFYROM Propagan
former yugoslav republic of macedonia2 Σκοπιανός καθηγητής:  Οι Έλληνες διεκδικούν την Μακεδονική Ιστορική Κληρονομιά επειδή έχουν καταλάβει το 60% της Μακεδονίας
Σε ακραίο εθνικιστικό παραλήρημα ξέσπασε Σκοπιανός καθηγητής, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως  οι Έλληνες διεκδικούν την Μακεδονική Ιστορική Κληρονομιά επειδή έχουν καταλάβει το 60% της Μακεδονίας!!
Προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι οι επίμαχες δηλώσεις έγιναν στα πλαίσια διεθνούς πολιτιστικής εκδήλωσης στο Delcevo, στην οποία υποτίθεται συγκεντρώθηκαν -ανάμεσα σε άλλους -Ιστορικοί από διάφορα μέρη για την Ιστορική κληρονομιά που… ενώνει τους λαούς των Βαλκανίων.
Ο Σκοπιανός καθηγητής Αλεκσάνταρ Ατανασόσκι βέβαια αποδείχτηκε ότι είχε  διαφορετική άποψη, αφού βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει σε ένα χείμαρρο από γελοίους και ανιστόρητους ισχυρισμούς.
Ανάμεσα στα άλλα ισχυρίστηκε:
“Eίμαστε μια μικρή χώρα και μερικές πιο δυνατές από εμάς [σ.σ. Ελλάδα], μέχρι πρότινος αρνούνταν να ακούσουν ακόμα και το όνομα Μακεδονία, το οποίο ήταν απαγορευμένο με νόμο μεταξύ του 1936 και 1989, ενώ δεν επιτρεπόταν να χρησιμοποιηθεί ούτε μια Μακεδονική λέξη. Επειδή κατέλαβαν το 60% του εδάφους της Μακεδονίας, διεκδικούν την Ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας!!!”"
Λίγο αργότερα ο Σκοπιανός καθηγητής έφτασε σε τέτοιο σημείο ξεπεσμού, ώστε να χρησιμοποιήσει και το πλέον ανόητο επιχείρημα, “Αν ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας θα λεγόταν Αλέξανδρος της Ελλάδος και όχι της Μακεδονίας“.
Σύμφωνα λοιπόν με την απίστευτη έλλειψη λογικής που χαρακτηρίζει τα “επιχειρήματα” του, επειδή ο Σπαρτιάτης βασιλιάς Λεωνίδας έμεινε γνωστός ως Λεωνίδας της Σπάρτης και όχι ως Λεωνίδας της Ελλάδος, θα πρέπει να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για την Ελληνικότητα του. Όπως λέει και ο σοφός λαός μας με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
former yugoslav republic of macedonia2 Σκοπιανός καθηγητής:  Οι Έλληνες διεκδικούν την Μακεδονική Ιστορική Κληρονομιά επειδή έχουν καταλάβει το 60% της Μακεδονίαςda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου