Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κάλεσμα για απογραφή στο Δήμο Ξηρομέρου


Διεξάγεται από χθες 10 Μαΐου  και μέχρι τις 24 Μαΐου η Γενική Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2011. Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Η απογραφή στο  Δήμο Ξηρομέρου,  θα βοηθήσει: Στην καλύτερη ιεράρχηση των αναγκών του δήμου, στο σωστό προγραμματισμό των δράσεων και παροχών του Δήμου....

προς τους δημότες και στη χρηματοδότηση του Δήμου βάσει των πραγματικών αναγκών της Γι’ αυτό θα πρέπει οργανωμένα, συντονισμένα ο Δήμος και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι ετεροδημότες να κινητοποιηθούν όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να ενισχύσουν το Δήμο Ξηρομέρου, όλοι μαζί, σε μια κοινή προσπάθεια ισχυροποίησης του τόπου που χρειάζεται και πάλι την βοήθεια και συμμετοχή όλων!
 Ο Δήμος Ξηρομέρου ήδη έχει κινητοποιηθεί με σκοπό να εγγραφούν όσο περισσότερα άτομα γίνεται. Για το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις τόσο στην Αθήνα με εκπροσώπους Συλλόγων όσο και στον Αστακό και υπάρχει αισιοδοξία ότι σε τούτη την απογραφή οι Ξηρομερίτες θα είναι περισσότεροι από την απογραφή του 2001. 
 Είναι σημαντικό για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της μετακίνησης για την απογραφή η εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση στο Δήμο Ξηρομέρου από κάθε ενδιαφερόμενο/η,  να γίνει το συντομότερο δυνατό στο τηλέφωνο: 6942-056808.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου